Promenad och halsont…

Igår kände jag mig som sagt lite krasslig, så även i natt men i morse kändes det ok…. Gick ut med Carina en timme och kände efter en stund att jag fick jefligt ont i halsen….

Nu ligger jag nedbäddad i soffan med halsont och känner mig lite febrig och hängig…. Inte så himla kul men jag ska ta det lugnt och bara vila resten av denna söndag….

I morgon är det en mötesdag på jobbet, inga kids då det är studiedag så det ska jag nog mäkta med även om jag känner mig lite krasslig… Tis-fred är det fritids som gäller…. Veckan därefter kommer jag börja mitt arbete på allvar med min elev :-) Det ser jag verkligen fram emot… Jag har en del tankar och funderingar om hur jag ska lägga upp fungerande (förhoppningsvis) strategier….

Nä nu ska jag inte ödsla mer kraft på bloggande utan bara ta det lugnt, haha…..

Jo jag gjorde en äppelpaj till etterätt idag och fasen vad det triggade igång sötsuget… Så jag har nallat godis från godispåsen vi skulle ge halloweenkids igår men det kom ju inga, när kommer de???

Kram E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>