Hotellfrukost och promenad…

Hej hej

I morse åkte vi in till Grand och käkade frukost, jag, B och A… Hade ju kvar fria frukostar så det passade bra idag! Inga bilder dock…

Tog en promenad nu på eftermiddagen och det var skönt med frisk luft, blåste lite men blå himmel och sol! Kände att jag blev trött och tog det lite lugnt… Det har ju varit en ganska intensiv vecka med nytt jobb och lite andra saker som händer runt omkring…

Nu blir det soffan och fotboll… Önskar er en fortsatt fin lördag!

Kram E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>