Första veckan=Check

Då var första veckan på nya jobbet avklarad… Å det har gått bra och det kommer bli bra! När man som jag jobbat med ett lite struligare klientel så är dessa små liven ganska så enkla att ha att göra med, hehe… Små barn, små bekymmer…. Stora barn, stora bekymmer….

Nu är det helg och jag ska hämta A i skolan och vi ska åka in till stan och SVEA`s  utförsäljning… Egentligen är detta barnfri vecka men A är hos oss nu….

Rätt skönt att sluta 14 varannan fredag :-)

Önskar er en fortsatt fin dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>