”HUR KAN VISSA LEVA MED SIG SJÄLVA”…

Här kommer ett inlägg som jag skrev den 29 mars i år….

”HUR KAN VISSA LEVE MED SIG SJÄLVA?”

Visst är det en bra fråga???

Nog för att jag inte alltid varit guds bästa barn och jag är inte heller på något vis perfekt, har en massa dåliga sidor och kan bete mig för jävla illa ibland men att exkludera och frysa ut andra människor det sysslar inte jag med… DET mina vänner går jag igång på nåt…. Så in i helvitti också…. Det kallas ibland även för mobbing….

Man kan och får tycka illa om X, man kan och får tycka att X är helt av banan, ja man får gärna tycka att X är för jävla dum i huvudet MEN bemöt X med respekt, OK??!! Att säga dessa saker till X kan X faktiskt respektera dig för, då tycker du nånting och står för det men att knipa käft, undvika och tysta…. Nä du då går du bet när det gäller X

X kan tycka exakt det förra nämnda om vissa men X beter sig fortfarande korrekt… MEN X har också en gräns, där X energi tar slut, där X inte orkar upprätta nån form av hövlighet och respekt längre, där det faktiskt får bära eller brista… Där X kommer att säga rakt ut EXAKT vad X tycker och tänker…. X är nära, väldigt väldigt nära….

29 mars skrev jag detta och idag tror jag ni förstår attär jag….

Jag orkade inte upprätthålla hövlighet och respekten blev med tiden mindre och mindre…. Jag sa dock aldrig rakt ut vad jag tänkte och tyckte om XX och när jag ser tillbaka så var det nog bra….

Fridens….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>