Dag två….

Å jag trodde väl aldrig att jag skulle säga att det blir skönt att ställa klockan på 06:45 :-) Två dagar med uppstigning 05:30 efter att ha varit hemma sedan i augusti är jefligt tungt, hehe… Dock sov jag riktigt bra inatt, jag gick och la mig vid 21 ingår och jag sov nog innan klockan va 21:30…. Vaknade en gång under natten men somnade om ganska fort!

En bra dag, kidsen närmar sig mig så smått och ”min” elev har jag också varit med lite grann… Jag går ju bredvid denna veckan och vi skyndar långsamt, förändringar kan vara jobbiga och han får bestämma takten!

Var inne och tränade direkt efter jobbet, åkte bara hem och bytte om… Milon två varv blev det…. B är på en konsert där F spelar fiol och kommer väl hem om en stund…

Nu är jag trött och nöjd, blir inte långvarig i kväll heller :-)

Hoppas allt är väl med er och att ni haft en bra dag och fått en bra start på veckan!

Tjing!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>