Första dagen=Check…

Hej

Då var första dagen avklarad…. Började 06:30 i morse…. Somnade helt ok i går men valde gästrummet då jag sovit dåligt ett par nätter innan…. Vaknade vid 02…. Därefter var det lite si och så med sömnen… Alltid så himla rädd att försova mig…

Dagen har varit bra med mycket nya intryck och en massa kids, haha… Men jag har blivit väl bemött av både personal och kids :-) Jag är egentligen inte speciellt orolig för själva jobbet/ arbetsuppgifterna, där känner jag jag mig lugn, men alla rutiner, tider, öppna, stänga, bocka av….. Tur jag har denna veckan som en ”hänga med”-vecka…. Nästa vecka blir det fritids för hela slanten (höstlov) och veckan därefter börjar arbetet med ”min” elev (assistent/resurs)…. Tjänsterna är ungefär 75% resurs och 25% fritids….

Nu ska jag ta en promenad, har lite lätt huvudvärk som jag hoppas frisk luft ska råda bot på… Sen ska jag nog sova då jag börjar 06:30 i morgon också…

Tjing!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>