Söndag, mediadrev och syfte….

Hej

Då var det söndag och i morgon börjar allvaret igen…. Är faktiskt inte så jättenervös… Än, haha…

Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det här med #metoo, jag har delat med mig av ett par av mina erfarenheter… En ganska allvarlig och en lite mindre allvarlig… Nu tycker jag dock att det har gått lite till överdrift, mediadrevet är igång, hundarna jagar efter bästa bytet…. Allt startade i USA för några veckor sedan…. Min fråga är vad är syftet med #metoo NU? Det ska manifesteras och män ska framställas som våldtäktsmän och riktigt usla jävlar…. Ja vissa är usla jävlar och idioter PUNKT. Tycker att Elisabeth Höglund skrev väldigt bra om det HÄR….

Vi är alla olika vi har olika värderingar och vi tänker olika om saker och ting, det du tycker är att gå över gränsen kanske inte jag tycker…. Om en man tar mig på rumpan så säger jag till till att det inte är ok, jag springer INTE till polisen och anmäler…. MEN om det är återkommande av en och samma person över tid så är det en HELT annan sak…. Ja ni fattar grejen va? Det här är inte lätt men jag tänker också att var en har ett ansvar i det här…. ÄVEN VI KVINNOR… Jag vägrar att se mig som ett offer för att jag är kvinna…

Nä jag stoppar här…. Önskar er en fin söndag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>