Var sak har sin tid….

Nu är min tid som behandlare över, jag sa förvisso upp mig den 6 oktober men idag blev all ”formalia” klar…. Det känns givetvis lite vemodigt att lämna några av mina fina kollegor (vi kommer se ändå) men summa summarum så känns det skönt, jag kan lägga det som hänt bakom mig och gå vidare….

För gå vidare det ska jag göra…. Redan nästa vecka faktiskt…. Allt har gått så galet fort, blev klart i tisdags men jag tror att det är bra, komma igång med något nytt, få nya intryck och börja jobba igen… Har ändå varit hemma sedan början på augusti … Jag känner mig piggare i knoppen och inte lika trött längre… Jag är gladare och trevligare att ha och göra med helt enkelt :-)

Vad ska jag hittat på då kanske ni undrar??? :-) Jag ska börja arbeta som elevassistent på Gula skolan i en 6:a, den tjänsten är ca 75% och de resterande 25% ska jag vara på fritids…. Jag ser verkligen fram emot detta och det blir en utmaning att arbeta med yngre kids :-) Detta är ett vikariat fram till sommaren och det känns helt ok för det ger mig chansen att se om det är något för mig… Det blir ju en omställning att jobba måndag-fredag också…

Lite lustigt också är att igår ringde från en annan skola där jag sökt en liknande tjänst och ville träffa mig… Kul att man är liiite attraktiv på arbetsmarknaden iaf och det finns jobb om man vill jobba!

Nu ska jag ladda batterierna i helgen så jag är FIT FOR FIGHT på måndag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>