#metoo

Antar att det inte undgått någon att det pratas mycket om sexuella övergrepp och sexuella trakasserier… Hashtag #metoo hittar man på nästan alla konton/inlägg i sociala medier…

Jag har inte blivit utsatt för övergrepp men två gånger har jag varit med om att killar/män tafsar…

När jag var runt 19-20 hade jag varit på krogen med en kompis, inte helt nyktra tog vi beslut om att åka svarttaxi (inte bra jag vet)… Vi sa till honom att vi har så här mycket pengar kan du köra till XXXXX, japp svarade han…. Min kompis hoppade av innan mig och jag satt kvar för vidare färd hem till mig…. Helt plötsligt saktar han in och kör in till vägrenen och stannar, han börjar tafsa på mitt ben och säger nåt i stil med att han inte kör längre om jag inte ”ställer upp” typ… Tack och lov att jag redan då hade skinn på näsan… Jag blev så in i helvete förbannad och föste/slog undan handen och sa typ DU RÖR INTE MIG OCH DU KÖR MIG HEM NU! Han blev nog ganska chockad och körde mig vidare…. Han fick dock inte köra mig ända hem för jag ville inte att han skulle vet var jag bodde…. Jävla idiot… Jag kom ändå lindrigt undan måste jag säga, alla hade nog tyvärr inte gjort det…

För några år sedan var jag på en krog i Göteborg och helt plötsligt kände jag en hand på min rumpa som smekte mig…. Jag vänder mig om och knuffar undan fanskapet och frågar vad i helvete han håller på med… ”A men har men en sån fin rumpa som du så måste man ju få ta lite”. Så helvete heller att du får sa jag, du ska ge fan i mig, IDIOT! Folk tittade och han blev givetvis OERHÖRT KRÄNKT och sur och tycket att jag var ÖVERKÄNSLIG… En sak är säker INGEN RÖR MIG OM INTE JAG VILL!!

//Elinor

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>