Bubbel och prat…

Hej

Dåligt med inlägg igår men jag var i stan på kvällen och möte upp en fd kollega och vän…. Vi gick till Viskan Vinbar och jag tog ett (två) glas prosecco och så beställde vi in lite plockmat, vi pratade bort typ 3 timmar, mycket trevligt!

Inatt sov jag dåligt som attan, vaknade flera gånger och i morse när B gått upp så kunde jag inte somna om…. Gick upp strax efter 8… Jag fryser och känner mig lite sådär… Förmodligen för att jag är trött…  Jag har tänt en brasa och hoppas tina upp :-)

Idag ska jag träffa en annan fd kollega och käka lunch…. Om jag piggar på mig och känner mig ok så blir det gymmet i eftermiddag/kväll… Promenad är inte helt uteslutet heller…

Jo jag var inne på Joelina igår och provade ett par jeans som jag tror att jag ska köpa, DYRA men jefligt sköna…. Har lagt undan dem och kan hämta dem innan 18 idag om jag vill ha dem… Har ju just köpt en klocka, hmmmmm….

Önskar er en fin dag, ta hand om er och varandra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>