Mycke träning….

Ja idag blev det mycket träning med min nya apple watch, haha…

Promenad med inslag av jogg och sen in till gymmet och körde Milon… Det känns i kroppen nu, framförallt i benen….

Kidsen kom idag och det är lite körigt med tonåringen, inget mer än tonårsfasoner men ändå… Orkade inte riktigt gå in i något därav att jag drog till gymmet… Jag är glad att den tiden sen länge är förbi, hehe…

Är lite spänd, ska på möte i morgon…. Spännande….

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>