Promenad, ljung och framtiden….

Hej

Jag och Camilla gick en runda i skogen runt Kype, en fin och solig förmiddag och det blev nästan 6 km!

Åkte och köpte ljung på vägen hem som jag planterat i krukorna ute och det ser lite trevligare ut! Inga bilder tyvärr…

Jo men framtiden… Jag har faktiskt blivit erbjuden ett nytt jobb :-) Helt galet kul, jag har tackat ja, inget är påskrivet än så när allt är klart så berättar jag mer, vi ska träffas i början på nästa vecka…. Men det känns väldigt bra och det är en tjänst på dagtid, måndag-fredag!

Ikväll ska jag öppna en flaska prosecco och ”smygfira” med min man… Vi ska dricka bubbel och bada bubbel 😉

Önskar er en fortsatt fin fredag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>