Träning, Gina Tricot och promenad…

Hej hej…

Vart inne på gymmet å körde styrka i superset, hela kroppen fick sitt! Käkade en foodbox när jag kom hem och drack en kopp kaffe….

Sen tog jag en sväng till Gina Tricot´s lagerutförsäljning i Nordskogen men fy feen vad folk och vad rörigt, DET pallade jag inte… Så jag åkte hem igen, tog på promenadkläder, lämnade bilen hos mamma och promenerade 5 km…

Efterlyser någon som kan hjälpa mig att flytta min blogg, kan nån av er eller känner ni någon så meddela mig snälla :-)

Nu ska jag ta det lite lugnt och fundera och reflektera lite över den senaste tidens händelser :-)

Fridens!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>