Träning och nya skor…

Jag fick låna mammas bil under eftermiddagen och var och tränade Milon… Vet inte om jag håller på att bli förkyld för jag har lite dålig ork… Jaja det märker jag väl inom några dagar…

Svängde in i Fristads Blomsteraffär när jag lämnat av mamma och hittade ett par snygga skor (i en blomsteraffär, haha) som fick följa med mig hem…. Bild på dessa finns på instagram….De har massa fint, blommor givetvis men även inredning, kläder och skor!

Ikväll är jag ensam hemma, B är med sitt jobb och bowlar, käkar och eventuellt kika fotboll….

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>