Tack alla fina och det här med att dela med sig…..

Tack för alla fina, stöttande och kloka ord och tankar i fb´s kommentarsfält, det värmer mycket!!

Jag är en öppen person, jag delar gärna med mig av mig själv och mina erfarenheter positiva som negativa, sen har även jag en gräns för HUR mycket jag berättar…. Det här var absolut inte lätt att skriva om och jag vred och vände på formuleringar… Jag är som sagt inte ute efter att hänga ut någon utan det här är mina upplevelser som jag väljer att dela med mig av….

Om det kan hjälpa någon att jag berättar så är jag evigt tacksam, om någon annan vågar ta ett steg mot en förändring så blir jag glad!

INGEN ska behöva gå till sitt arbete och må dåligt, INGEN!!

Nu har detta hänt, det går inte att ha ogjort, jag går vidare och ser mig inte som en förlorare i det här, jag är nämligen värd något mycket bättre! Å en sak kan jag lova, jag kommer ALDRIG hamna i en sån här situation igen, ALDRIG!

Med detta sagt och skrivet så sätter jag punkt för den här trista historien här nu!

Kram Elinor

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>