Ingen stress…

5 dagar utan att känna en negativ stress, 5 dagar utan en växande klump och oro i magen… Fan vad gött det känns… Egentligen ville jag inte ta upp ämnet igen men vill säga en sak och det är att när jag började på boendet så kändes det så bra, det var så roligt, utvecklande och stimulerande, jag har lärt mig massor som jag tar med in i framtiden vad det än blir! Jag är givetvis jätteleden över att något som var så bra slutade såhär….

MEN nu ska jag ta vara på mig själv några veckor, fundera på vad JAG vill och hitta tillbaka till mig själv, den glada, positiva och faktiskt ganska roliga Elinor 😉

Kram E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>