Bollen i rullning och promenad…

Idag fick jag samtalet som jag väntat på några dagar…. I morgon fortsätter vi samtalet och bollen är äntligen i rullning, jag har vart lite mer depp de senaste dagarna just i väntan på samtalet… Ni vet jag är ganska otålig och vill ha saker gjorda omedelbums 😉

Var ute på en promenad i förmiddags, det regnade inte en droppe…. Tur att jag har det gjort för nu vräker det ner sen nån timme tillbaka….
IMG_0954
Promenerade i ett ganska lugnt tempo…
IMG_0950 IMG_0951 IMG_0953

Vart och handlat och slängt lite skräp…
IMG_0961

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe, vetekudde på nacken och har tänt en brasa….

Fridens!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>