Levande ljus, kaffe, frukost och planer…

God morgon…

Usch vilket ruskväder, regn och blåst och nån ynka solstråle däremellan… Ville inte gå upp ur sängen i morse men gjorde det ändå 😉 Tände lite ljus och tog en kopp kaffe…
IMG_0924
Frukost har jag också hunnit få i mig….
IMG_0925

Jag och B har ju försökt komma på vad vi vill göra/åka med våra SAS-poäng… Vi har ju AMEX-kort kopplade till SAS vilket gör att vi samlar poäng på allt vi handlar på det kortet och vårt Mastercard (också kopplat till SAS, ger dock inte riktigt lika mycket poäng), alla butiker tar inte AMEX… Just nu har vi en jefla massa poäng och jag tror vi kan flyga SAS Plus ev SAS business om vi vill :-) Vi har pratat om Dubai, Florida, Los Angeles, Vegas, Maldiverna, NY igen… I helgen så kom vi på en annan grej… Vi flyger till NY och är där några dagar för att sen ta oss upp Niagarafallen och Toronto, kanske en sväng förbi min mammans kusin i Rochester och sen avsluta i Washington DC…. Ja vi får se hur det blir men det lutar nog åt USA…

Mitt onda sitter nu mest upp i nacken och jag är fortfarande ganska stel så ingen träning idag heller… MEN en promenad kommer det bli, förhoppningsvis MELLAN regnskurarna….

Så…. Önskar er en bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>