Trött och folkskygg….

Alltså egentligen vill jag ju inte hålla på att älta men va fan det här är ju min vardag just nu… Den är fan inte glammigare än så här…

Igår vilade/sov jag hela eftermiddagen och kvällen,mycket pga av ryggen, var i princip bara uppe och käkade lite på kvällen… Jag sov helt ok i natt och vaknade strax efter 8…. Slumrade lite och gick upp strax innan 9…. Jag känner mig lite trött men tar en dusch och fixar till mig…
IMG_0895
Bestämmer mig för att ta en tur till Knalleland…

Kommer in till Knalleland och….. Ja vad tror ni jag gör…. Jag vänder och åker mot Fristad igen…. Jag pallar inte affärer, jag blir trött och fan vet om jag inte känner mig lite folkskygg också… Nåväl det är bara att vara i det acceptera det och lyssna på kroppen och knoppen…

Jag ska pallra mig ut en sväng om en stund, det ska bli minst 30 minuter promenad om dagen….

Ha det!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>