Jag kan inte…

Sluta lyssna… Kommer ihåg att det var likadant med de tre första, tror jag plöjde två av dem på en vecka i Egypten…
IMG_0885

Ryggen känns bättre idag, fortfarande stel men inte lika ont som igår… Blir ingen träning men en promenad under dagen…

Funderar över hur jag ska göra i vardagsrummet, B är inte riktigt med på tåget om att måla i grått….Jag vill ju att det ”händer” nåt i rummet, kanske införskaffa en ny möbel av nåt slag…. Är lite inne på ett vitrinskåp så jag kan ha mina fina vinglas+karaff av Gynning framme (å andra glas givetvis)….

Önskar er en bra start på veckan, ta hand om er och varandra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>