Somnade gott….

Hej hej

Jag gick och la mig i sängen innan och hittade ett bra sätt att ligga på för ryggen och jag somnade givetvis, vaknade till emellanåt av att jag dreglade, haha… Det som är mindre roligt ar att jag blir på ganska uselt humör när jag somnar på dagen/eftermiddagen…. Jag kan liksom lika gärna ligga kvar… Men mat måste man ju ha så nu har vi käkat, jag ligger i soffan men fundera på att gå och krypa ner i sängen igen…

Igår skrev jag ju om min trötthet och det det är verkligen så att min ork tar slut på eftermiddagen… Idag somnade jag vilket jag helst inte gör utan håller mig vaken… Kan vara det onda som gjorde det ”lättare” att somna än att hålla mig vaken…

Lyssnar på den fjärde Milleniumboken och jag var och är lite skeptisk till ”fortsättning” på trilogin men måste erkänna att den är bra och spännande 😉

I morgon är en ny vecka och jag har trots att jag vet att det är det bästa liiite svårt ändå att förlika med tanken på att vara hemma ytterligare några veckor…. Jag hoppas också att ett par bitar till kan falla på plats under veckan, det vore skönt….

Hoppas ni haft en bra helg, hörs i morgon igen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>