Låsning…

God morgon söndag…

Vaknade med bästa låsningen mellan skulderbladen… Gahhhh…. MEN en naproxen och paraflex senare så börjar det släppa! En promenad tror jag gör gott också, att röra på sig är aldrig fel!

I övrigt så somnade jag första gången vid halv nio igår…. B, A och F skulle kolla på Duellen på svt men jag orkade inte riktigt med den ljudnivån så jag gick in och la mig och lyssnade på min bok….. Å somnade…. Vaknade till när B kom in och tände taklampan för han trodde inte jag låg där utan i gästrummet, haha… Gick upp och borstade tänderna, la mig och somnade om och då var väl klockan knappt halv tio…. Vaknade vid åtta i morse…. Undra om jag är i behov av sömn…..

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dra på mig träningskläder och promenera till Carina….

Önskar er en fin söndag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>