Vilken jefla natt och dag…

Hej

Gick och la mig strax innan nio i går kväll… Somnade en kort stund vaknade när B kom och la sig, han hostar som attan stackarn och jag la mig i gästrummet… Kunde inte somna för jag mådde skit… Feber och huvudvärk… Somnade till slut men vaknade typ hundra gånger…

Vaknade vid 9 med 38,2 i temp och tog tablett, mådde illa och kände mig yr och svimfärdig… Somnade om vid 10 och sov till halv ett fortfarande illamående, somnade i soffan vid två och sov ytterligare en timme… Tittade lite på fotboll, gick och la mig i sängen, somnade och sov nån timme till… Å nu är klockan 18…. Illamåendet börjar släppa, jag tror det är en reaktion av Cocilianan plus att jag knappt åt något igår, en grillad smörgås vid 10, tre riskakor på eftermiddagen och två rostade mackor med ett ägg på kvällen…. Har ingen feber nu men jag har ätit tabletts hela dagen så…. Idag har jag lyckats få i mig en tallrik yoghurt, 1 rostad macka och en kokt korv med bröd…

Jaha det var min dag, hur har ni det?

Fridens!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>