Tappat rösten, frukost och chaufför…

Hej

Jag har tappat rösten…. Kraxar som en kråka…. Fy fan….

Emil (min brors son) bara skrattade åt mig när vi åkte till stan, han bjöd mig på frukost i utbyte mot skjuts till Landvetter och faster säger inte nej, haha….
IMG_0568
Långbyxor och tröja…. Hmmmm…..
IMG_0559
Vi skulle äta frukostbuffé på Café Viskan men jag läste fel på tiden så den var precis borttagen när vi kom strax efter 10…. Trodde det var till 11…

Men vi åt gott ändå!
IMG_0560 IMG_0561
Grillad smörgås med parma, pesto och mozzarella, MUMS!!
IMG_0562

ActionRun i Borås i morgon…
IMG_0563 IMG_0566

Känner mig faktisk lite dassig, inte bara i halsen, diffus huvudvärk och lite snorig… Jaja inte konstigt om jag åker på ngt då B är vrålförkyld…. Så nu blir det soffläge, halstabletter och te med honung!

Tjing!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>