Jag blir lite rädd….

Klimatet på social medier är skrämmande… Jag har följt Dianmarca vs Janouch och inser hur jävliga folk är…. Jo jag har sett och hört en massa innan men just detta är intressant ur många perspektiv, feminism, rasism och kränkningar och mobbing… Bara för att man sitter bakom en skärm så kan man skriva vad man vill…. Jag undrar hur många som skulle säga det de skriver om de mötte personen öga mot öga?? Inte många alls skulle jag vilja påstå….

Jag har inga som helst vänstersympatier och jag tycker att det Dianmarca står för är ganska otäckt, jag har svårt för henne som person och det grundar jag i av det jag läst, sett och hört…. Men jag tycker nog att Janouch gick lite för lång i den bild hon la upp på Twitter… Hon bad om ursäkt för det och där tänker jag att man kan nöja sig, men icke…. Debatten fortsätter och Dianmarca polisanmäler Janouch… Bägge två får kommentarer i sociala medier som INTE är OK!!!

Jag har läst de artiklar Janouch har skrivit angående demonstrationerna på medborgarplatsen, det som det faktiskt borde handla om, det som jag tycker att man borde PRATA om… Janouch VÅGAR ta upp det känsliga ämnena om vår rådande invandrings/migrationspolitik… Hon får ta jävligt mycket skit och hon blir kallad rasist och högerextremist…. Varför? För att hon liksom en massa andra människor i Sverige ser att det håller på att rasera i samhället…. Integrationen är under all kritik men det är inte invandrarnas fel, det är ju samhället och våra valda politikers fel….De sistnämnda är så galet naiva och det gör mig så heligt förbannad!

Jag har sett och hört en del i mina två senaste yrken inom kriminalvården och som behandlare på HVB-hem… Jag vet att jag har en ganska hård syn på det jag skriver om, jag har blivit kallad rasist och rasisthora och många andra saker som inte lämpar sig i skrift här på bloggen… Det så kallade rasistkortet, när man inte kan ge det de vill ha så är man rasist…. Jag har frågat många av dem om de vet vad ordet rasist betyder och står för och hör och häpna det är ingen som vet… Det viktiga är dock att jag vet att jag INTE ÄR RASIST! Jag kan inte heller kalla mig för FEMINIST, givetvis är jag för kvinnor och mäns lika värde och rättigheter men för mig är det inte feminism utan humanism… Jag hatar inte män och jag vägrar se mig som offer för att jag är kvinna…. Jag har blivit tafsad på på krogen utan att jag ville det och det fick den personen bli varse om, jag skällde ut fanskapet efter noter, haha… ”Ge fan i min röv liksom”… Att polisanmäla slog mig inte ens i tanken, till vilken nytta? Anser att polisen bör använda sina resurser till allvarligare saker än det jag faktiskt kan göra nåt åt själv, säga ifrån och stå upp för mig själv!

Oj vilket inlägg detta blev…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>