Träning och akuten…

God kväll…

Var framme på gymmet här i Fristad (mitt andra gym) efter jobbet… Överkropp fick jobba hårt!
IMG_8072 IMG_8074
Varmt och svettigt! Å SKÖNT!!

Hade det inte jättekörigt på jobbet idag får jag medge… Kunde till och med luta mig tillbaka lite 😉
IMG_8067
Men det blev faktiskt för varmt och sitta i solen, hehe…

Har precis kört B och F till akuten…. F har haft ont i magen hela veckan och det har blivit värre under dagen och jag ringde 1177 som tyckte att vi skulle åka med henne till akuten… Nu behöver vi ju inte sitta där bägge två och anledningen till att jag körde var att B tog en öl innan vi visste att det skulle bli ett besök på akuten…. Hoppas att det inte är något allvarligt, kids kan ju få ont i magen av alla möjliga orsaker men bra att de tar smärtan på allvar!

Så här sitter jag i min ensamhet, A sover hos en kompis…

Önskar er en fin kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>