Sovrum, adapter och vacker morgon!

God morgon!

Igår vart det ju som vanligt städdag och det är så jefla skönt!! Håller fortfarande spå att bo in sovrummet… Hittar inga gardiner som jag vill ha och så ska det upp lite mer på väggarna och jag ska ta tag i det efter NY :-) Trivs bra med färgerna!!
IMG_6836

Igår köpte B två adapter så vi kan ladda våra prylar… Idag ska han kika på en kamera… Alltså vi har ju ingen riktig kamera men om han hittar en hyfsat bra och prisvärd så… Hade tankar på att köpa i NY men dollarn står så högt (runt9) så det blir inte så mycket billigare….
IMG_6838

Strålande sol och blå himmel denna morgon…
IMG_6839

Jobba hela dagen sen så :-) :-) :-)

Önskar er en fin lördag!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>