Tre gånger Gynning…

God fredagskväll mina vänner!

Bara för att jag kan och vill…. Skål…
IMG_6835
Ser ni 3 ggr Gynning? Om inte så kan jag berätta….. Glas, pläd och ”tavla” 😉

Det börjar kännas att resan är nära nu….. Känner lite pirr i magen, hehe… Har ju aldrig varit så långt hemifrån förut, hihi… Inte börjat packa än, fullt upp med att tänka på vad jag ska åka i för kläder, haha!!

B är på väg hem efter att ha lämnat F på ”läger”, A har dragit till sin kompis…. Vad gör nI?

Önskar er en fin kväll!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>