Så dåligt bemötande….

Alltså, jag går igång jefligt mycket när personer som jobbar i serviceyrket är dryga, ohjälpsamma och allmänt otrevliga….. MIO i Borås, skärp er!!

Jag och B kom dit och skulle kika på brickbordet som jag tänkt som sängbord…. Visade från deras katalog HON (vägra hen) som stod i kassan bordet och undrade var vi kunde hitta det…. ”Det ska stå där borta” å så pekade hon…. ”Men jag tror inte vi packat upp det än, det står ”nog” på vårt lager i källaren”, Jaha sa jag och om jag vill titta på det och eventuellt köpa det idag? ”Det går inte, det är ingen som packat upp det, du får komma nån gång i nästa vecka”….. IN MY ASS!!!

Alltså, det kanske låter harmlöst men tonfallet och attityden i konversationen gjorde ju att det brann till i huvudet och vi gick därifrån…. Tyvärr inte första gången som personal på MIO i Borås har den attityden….

Så nu är jag depp över att jag inte fick tag på det jag ville :-(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>